Thursday, November 23, 2017

Coming home from Sendai / 仙台からの帰り

As I mentioned before, I had to go to Sendai for a business trip. On my way home, I had an ekiben for lunch and of course I had to go in search of some Miyagi Prefecture craft beers.

以前お話しましたが、仙台まで出張に行きました。帰りはもちろん新幹線で、ランチは駅弁。あと、せっかく宮城県に居るから宮城県の地ビールを探しました。


At Sendai station

青森帰り前の仙台駅。




I just love the "bullet" trains. By the way, they are called Shinkansen.

やっぱり新幹線はカッコイイですな。




Well, Sendai is famous for its beef tongue so I of course chose a beef tongue bento for lunch.

仙台の名物と言えば牛タンなので、僕が選んだ駅弁はもちろん牛タン弁当です。


And this is one of the ekiben's that you can heat up without the use of a microwave.

この弁当はレンジ無しでも料理を温まるものが付いてる。


And yes, I did find a couple of Miyagi Prefecture craft beers. Matsushima Beer Helles and Oushu Sendai Date Masamune beer.

はい、宮城県の地ビールをみつかりました。松島ビールと奥州仙台伊達政宗麦酒。


And for my wife and mother-in-law, Sendai's most popular souvenir snack item - Hagi no Tsuki.

そして、仙台を代表するお土産、萩の月を持って帰った。




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