Before the pandemic, there was an Italian restaurant we discovered and actually liked but unfortunately it's closed now. The name of the place was [Napoli no Kama].
新型コロナが流行る前に気に入りのイタリアンレストランを発見。それが「ナポリの竈」。料理も美味しかったし、店内の雰囲気も良かった。それが「ナポリの竈」。
Napoli no Kama / ナポリの竈
The front entrance.
店の入り口。
Pizz menu / ピッツァメニュー
Pasta menu / パスタメニュー
I ordered the three cheese Margherita. The three types of cheese used were gouda, samsø, and steppen).
自分が注文したのは3種チーズのマルゲリータ(ゴーダ、サムソーとステッペン)。
My wife had the squid and spicy cod roe pasta.
妻が食べたのはイカ明太パスタ。
Lunch included a salad.
ランチセットにサラダ付。
We also had dessert. I believe it was cheesecake.
デザートも食べた。確かチーズケーキだったな。
No comments:
Post a Comment