バレンタインデーの直後、僕と妻がまたランチで外食に出かけました。妻がまだ青森に住んでたころの好きなスペイン料理店の「オルケスタ」に行きました。これは青森に引っ越して2回目の来店。以前来た時、ランチセットが気になって、その為に来ました。1,100円でワンプレートランチが2種類あて、僕がAランチを頼んで、妻がBランチを注文。
There were no other customers when we went, however, my wife did tell me that the place does get crowded during dinner time. I rather enjoy the quiet atmosphere.
私たちが行った時、全然混んでませんでした。妻によると、夜のほうが賑やかみたい。昼の静かな雰囲気も良いです。
Wall art with wine bottles.
壁にワインボトルでお洒落の飾り。
Salad was served first. It was topped with the restaurant's own dressing (at least I think it was).
サラダが最初に出てきまして。店の特性のドレッシング(と思うけど)、が美味しかった。
The soup is simple but still looks stylish.
スープもシンプルでお洒落。
Todays One Plate Lunch Menu / 本日のワンプレートランチ
Starting from the top left and going clockwise, my lunch consisted of a Spanish omelet, chicken simmered in a tomato broth, pasta with mushrooms, seafood paella, and of course as this is Aomori, grilled scallop on the half shell in the center of the plate.
左上から時計回りにスペインオムレツ、若鶏のトマトソース煮、きのこのパスタ、魚介パエリアそして青森県なので、プレートの真ん中に帆立の貝焼きがありました。
Also starting from the top left and going clockwise, my wife's B set lunch plate consisted of eggplant topped with cheese, shrimp gratin, spaghetti with basil, paella with squid ink and grilled scallop on the half shell.
同じく、左上kら時計回りに妻のランチプレートはなすのチーズ焼き、えびグラタン、バジリコスパゲッティ、イカスミパエリアと帆立の貝焼き。
Bon Appetit!
いただきます!
No comments:
Post a Comment